;
immigratecanada@immigratecan.ca

ПРОГРАМИ ТА ВИДИ ІММІГРАЦІЇ ДО КАНАДИ:

ПРОГРАМА ПРОВІНЦІЇ ОСТРІВ ПРИНЦА ЕДУАРДА

Акція діє:
16:2:12:14:20
  • 00
    тижні
  • 00
    дні
  • 00
    години
  • 00
    хвилин
  • 00
    секунди

Хочете отримати інформаційний пакет?180$ БЕЗКОШТОВНО! до


АКЦІЯ

ПРОГРАМА ПРОВІНЦІЇ ОСТРІВ ПРИНЦА ЕДУАРДА

Імміграційна програма Острова Принца Едуарда

В даний час, програма (Prince Edward Island Provincial Nominee Program (PEI) віддає пріоритет підприємцям та особам, які мають кваліфікацію для роботи за затребуваними спеціальностями на ринку праці провінції.

Дана програма має кілька напрямків імміграції:

Atlantic Immigration Pilot For Employers

Для працівників:

Critical Workers

PEI Express Entry

International Graduates

Skilled Workers on PEI

Skilled Workers Outside Canada

Для підприємців:

100% Ownership Stream

Work Permit Stream

Partial Ownership Stream

The Atlantic Immigration Pilot Program

Це пілотна федеральна імміграційна програма, орієнтована на роботодавців, і покликана допомогти їм заповнити постійний дефіцит робочої сили і дефіцит навичок в бізнесі.

Існує три різних потоки, які спрямовані для задоволення різних потреб:

Atlantic High Skilled Program

Atlantic Intermediate Skilled Program

Atlantic International Graduate Program

Вимоги до кандидатів

Досвід роботи:

Працівники:

Не менше одного року досвіду роботи (1560 годин або 30 годин на тиждень) протягом останніх трьох років за однією спеціальністю, яка повинна була оплачуватися.

За спеціальностями:

NOC 0, A, чи B для Atlantic High Skilled Program

NOC C для Atlantic Intermediate Skilled Program 

Іноземні випускники

Досвід роботи не потрібен

Освіта:

Працівники:

Ви повинні мати:

канадський атестат про повну загальну середню або вищу освіту, диплом або ступінь,

АБО

іноземний диплом про вищу освіту, свідоцтво або диплом про отримання професії або про підготовку. В даному випадку також необхідно отримати звіт про відповідність освіти канадським стандартам.

Іноземні випускники

Повинні:

мати диплом, ступінь або свідоцтво про отримання професії або про підготовку, в слідстві проходження як мінімум 2-х річної програми навчання в атестованій державній установі в атлантичній провінції (мовні курси і дистанційне навчання більше половини терміну навчання не рахуються).

підтвердити факт того, що Ви були студентом очної форми навчання в Канаді протягом як мінімум двох років;

закінчити навчальну програму в останні 12 місяців перед подачею заяви;

були проживати в одній з атлантичних провінцій не менше 16 місяців за останні 2 роки, перш ніж закінчити навчальну програму.

були мати візу або дозвіл, необхідні для роботи, навчання або підготовки в Канаді.

Пропозиція працевлаштування

У Вас має бути пропозиція працевлаштування, яка:

надана визнаним роботодавцем;

на повну ставку,

не сезонна робота

попередньо розглянута провінцією

Для Atlantic High Skilled Program пропозиція працевлаштування має бути:

серед NOC 0, A або B

строком не менш одного року

Для Atlantic Intermediate Skilled Program пропозиція працевлаштування має бути:

серед NOC 0, A, B або C

без зазначеного терміну дії (постійне працевлаштування)

Для категорії International Graduate:

серед NOC 0, A або B

строком не менше одного року

Також, всім кандидатам:

Необхідно відповідати вимогам позиції (згідно з вимогами NOC), зазначеної у пропозиції працевлаштування.

Знання мови

Ви повинні:

мати знання англійської або французької мови принаймні на рівні Canadian Language Benchmarks (4); та

здати один із затверджених мовних тестів, який підтвердить Ваші знання з розмовної частини, аудіювання, читання та письма.

на момент подачі заяви, термін давності результатів тесту не повинен перевищувати двох років.

Наявність коштів

Необхідно надати підтвердження наявності достатньої суми коштів, для утримання себе і своєї сім’ї після імміграції. Необхідна сума залежить від розміру Вашої сім’ї і включає членів сім’ї, яких Ви утримуєте, але що не іммігрують з Вами.

Вам не потрібно надавати підтвердження, якщо Ви вже живете і працюєте в Канаді з чинним дозволом на працевлаштування.

Вимоги до роботодавців

Для того, щоб мати право брати участь в пілотній програмі, роботодавець повинен бути визнаним роботодавцем.

Щоб стати визнаним роботодавцем, роботодавець повинен:

Хотіти найняти іноземних кандидатів на повну ставку не на сезонну роботу.

Відповідати провінційним і федеральним стандартам і законодавству відповідно до основних принципів програми.

Продемонструвати готовність прийняти і задовольнити потреби, пов’язані з переїздом та влаштуванням іноземного кандидата (-ів) і супроводжуючих членів сім’ї.

Розуміти і погодитися з вимогами до звітності за програмою.

Critical Workers

Ви можете подавати заяву за даним напрямком, якщо Ви вже працюєте на Острові Принца Едуарда.

Щоб подати заяву по напрямку Critical Workers, Ви повинні:

Набрати щонайменше 50 балів за Labour Impact Self-Assessment. (Самооцінювання з впливу робочої сили).

Мати довгострокову (тобто постійне працевлаштування або мінімум на 2 роки) пропозицію працевлаштування на повну ставку від роботодавця острова Принца Едуарда за категорією NOC C або D в одній з наступних спеціальностей / професій: водій вантажівки, представник відділу обслуговування клієнтів, різноробочий, офіціант, або адміністративно-господарський персонал.

Відпрацювати як мінімум шість місяців на повний робочий день на роботодавця провінції.

Мати дійсний дозвіл на працевлаштування і юридичний статус в Канаді;

Мати можливість бути присутнім на співбесіді в Управлінні імміграції, якщо це необхідно.

Мати щонайменше середню освіту.

Бути у віці від 21 до 59 років.

Мати як мінімум два роки досвіду роботи на повний робочий день або відповідну освіту за останні 5 років;

Надати дійсний результат мовного тесту, отриманий протягом останніх 2 років. Мінімальні вимоги: Canadian Language Benchmark / Niveaux de compétence linguistique canadiens 4 в кожній з чотирьох категорій (аудіювання, читання, письмо і мова).

Мати достатні фінансові ресурси для оплати всіх витрат на імміграцію (включаючи витрати на поїздку) для Вас і Вашої родини.

Виявляти щирий намір оселитися на Острові Принца Едуарда.

International Graduates

Ви можете подавати заяву за даним напрямком, якщо Ви є випускником вищого навчального закладу провінції і вже працюєте на Острові Принца Едуарда.

Щоб подати заяву по напрямку International Graduates, Ви повинні:

Набрати щонайменше 50 балів по Labour Impact Self-Assessment. (Самооцінювання по впливу робочої сили).

Мати довгострокову (тобто постійну або мінімум на 2 роки) пропозицію працевлаштування на повну ставку від роботодавця Острова Принца Едуарда за категорією NOC О, А чи В.

Відпрацювати мінімум 6 місяців на роботодавця провінції.

Мати дійсний дозвіл на працевлаштування для випускників та юридичний статус в Канаді.

Мати можливість бути присутнім на співбесіді в Управлінні імміграції, якщо це необхідно.

Успішно закінчити програму вищої освіти (мінімум 2 роки навчання) в акредитованому вищому навчальному закладі провінції, отримавши ступінь або диплом.

Бути у віці від 21 до 59 років.

Мати достатній рівень знань англійської та / або французької мови для виконання роботи.

Мати достатні фінансові ресурси для оплати всіх витрат на імміграцію (включаючи витрати на поїздку) для Вас і Вашої родини.

Виявляти щирий намір оселитися на Острові Принца Едуарда.

PEI Express Entry

Ваша номінація через PEI PNP збільшить Ваші шанси на отримання запрошення на подачу заяви від федерального уряду.

Щоб мати право бути номінованим через PEI Express Entry, Ви повинні:

відповідати вимогам принаймні однієї з федеральних програм по імміграції:

Federal Skilled Worker Program;

Federal Skilled Trades Program; or

Canadian Experience Class

створити профіль Federal Express Entry Profile і бути внесеним в пул кандидатів.

Skilled Workers on PEI

Ви можете подавати заяву за даним напрямком, якщо Ви на даний момент працюєте на роботодавця Острова Принца Едуарда.

Щоб подати заяву по напрямку Skilled Worker, Ви повинні:

Набрати щонайменше 50 балів по Labour Impact Self-Assessment. (Самооцінювання по впливу робочої сили).

Мати довгострокову (тобто постійну або мінімум на 2 роки) пропозицію працевлаштування на повну ставку від роботодавця Острови Принца Едуарда за категорією NOC О, А чи В.

Мати дійсний дозвіл на роботу в Канаді;

Мати можливість бути присутнім на співбесіді в Управлінні імміграції, якщо це необхідно.

Успішно закінчити програму вищої освіти (мінімум 2 роки навчання), отримавши ступінь або диплом.

Бути у віці від 21 до 59 років.

Мати як мінімум два роки досвіду роботи на повний робочий день за останні 5 років;

Мати достатній рівень знань англійської та / або французької мови для виконання запропонованої роботи.

Мати достатні фінансові ресурси для оплати всіх витрат на імміграцію (включаючи витрати на поїздку) для Вас і Вашої родини.

Виявляти щирий намір оселитися на Острові Принца Едуарда.

Skilled Workers Outside Canada

Ви можете подавати заяву за даним напрямком, якщо Ви отримали пропозицію працевлаштування від роботодавця Острова Принца Едуарда.

Щоб подати заяву по напрямку Skilled Worker, Ви повинні:

Набрати щонайменше 50 балів по Labour Impact Self-Assessment. (Самооцінювання по впливу робочої сили).

Мати довгострокову (тобто постійну або мінімум на 2 роки) пропозицію працевлаштування на повну ставку від роботодавця Острови Принца Едуарда по категорії NOC О, А чи В.

Мати правовий статус в країні свого проживання;

Мати можливість бути присутнім на співбесіді в Управлінні імміграції, якщо це необхідно.

Успішно закінчити програму вищої освіти (мінімум 2 роки навчання), отримавши ступінь або диплом.

Бути у віці від 21 до 59 років.

Мати як мінімум два роки досвіду роботи на повний робочий день за останні 5 років;

Мати достатній рівень знань англійської та / або французької мови для виконання запропонованої роботи.

Мати достатні фінансові ресурси для оплати всіх витрат на імміграцію (включаючи витрати на поїздку) для Вас і Вашої родини.

Виявляти щирий намір оселитися на Острові Принца Едуарда.

Напрямки для підприємців

100% Ownership Stream и Partial Ownership Stream

Ці напрямки призначені для іноземних громадян з великим досвідом управління або володіння бізнесом, які хотіли б володіти і управляти своїм власним (100%

Ownership stream) бізнесом або інвестувати і брати участь в управлінні бізнесом (Partial Ownership) на Острові Принца Едуарда.

Щоб подати заяву по напрямку 100% Ownership stream або Partial Ownership, Ви повинні:

Набрати щонайменше 50 балів по Labour Impact Self-Assessment. (Самооцінювання по впливу робочої сили).

Мати перевіряємий особистий капітал в розмірі не менше $ 600 000, який було самостійно накопичено на законних підставах із законних джерел.

Мати як мінімум середню освіту.

Бути у віці від 21-59 років на момент подачі заяви.

Мати можливість передати управлінські навички, а також мати досвід роботи або досвід володіння бізнесом.

Відповідати мінімальним вимогам до знання мови – балу 4.0. тесту IELTS.

Мати намір жити і працювати на Острові Принца Едуарда, а також забезпечувати повсякденне активне і постійне управління компанією.

Пройти співбесіду з офіційними особами Управління імміграції.

Підписати угоду про умовне депонування з провінцією і внести депозит у розмірі $ 200 000 доларів. Депозит буде повернуто при дотриманні умов угоди про умовне депонування.

Work Permit Stream

Цей напрямок призначений для іноземних громадян з великим досвідом управління або володіння бізнесом, які хотіли б переїхати на Острів Принца Едуарда на тимчасовій основі, щоб почати свій бізнес, і з часом стати постійними резидентом.

Щоб подати заяву по напрямку Work Permit, Ви повинні:

Набрати щонайменше 50 балів по Labour Impact Self-Assessment. (Самооцінювання по впливу робочої сили).

Мати перевіряємий особистий капітал в розмірі не менше $ 600 000, який було самостійно накопичено на законних підставах із законних джерел.

Мати як мінімум середню освіту.

Бути у віці від 21-59 років на момент подачі заяви.

Мати можливість передати управлінські навички, а також мати досвід роботи або досвід володіння бізнесом.

Відповідати мінімальним вимогам до знання мови – балу 4.0. тесту IELTS.

Проживати і працювати на Острові Принца Едуарда, а також забезпечувати повсякденне активне і постійне управління компанією, що знаходиться в провінції.

Пройти співбесіду з офіційними особами Управління імміграції.

Виконувати умови угоди Performance Agreement, підписаної з Управлінням імміграції.

Опубліковане 20.03.17

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Ви хочете знати подробиці або хочете домовитися про зустріч – заповніть контактну форму. Нагадуємо, що дане повідомлення не накладає на вас абсолютно ніяких зобов’язань: від вас не потрібно щось підписувати.
ЗАДАТИ ПИТАННЯ

ЦЕ ЦІКАВО

Акція діє:
16:2:12:14:20
  • 00
    тижні
  • 00
    дні
  • 00
    години
  • 00
    хвилин
  • 00
    секунди

Хочете отримати інформаційний пакет?180$ БЕЗКОШТОВНО! до


АКЦІЯ

ЗАДАТЬ ВОПРОС

ВАША ЗАЯВКА УХВАЛЕНА

Перевірте, будь ласка, Вашу пошту. Вам відправлено листа від Canadian Universal Soluions Corp. в якому Вам необхідно підтвердити коректність Вашої email адреси. Якщо раптом Ви не бачите такий лист, перевірте розділ “Промоакції” Вашої поштової скриньки або небажану пошту. Після підтвердження коректності Вашої адреси, вся подальша інформація та прийде на Ваш email.
ЗАКРЫТЬ

ЗАКАЗАТЬ ЗВОНОК

Укажите ниже ваш номер телефона, мы перезвоним вам в ближайшее время

Вирішили покинути сайт ?

Отримайте інформаційний пакет безкоштовно!





Политика конфиденциальности

Вибачте цей текст доступний тільки в “Російська”.