immigratecanada@immigratecan.ca

ПРОГРАМИ ТА ВИДИ ІММІГРАЦІЇ ДО КАНАДИ:

ПРОГРАМА ТЕРИТОРІЇ ЮКОН

Акція діє:
16:2:12:14:20
  • 00
    тижні
  • 00
    дні
  • 00
    години
  • 00
    хвилин
  • 00
    секунди

Хочете отримати інформаційний пакет?180$ БЕЗКОШТОВНО! до


АКЦІЯ

ПРОГРАМА ТЕРИТОРІЇ ЮКОН

Юкон – це величезна територія, розташована на кордонах Арктики, традиційно носить назву Країни Полуночного Сонця. Її довга історія складена з строкатих подій: легенд перших мешканців цих місць та днів Золотої Лихоманки. Зараз Юкон – це сучасна територія з розвиненою гірничою промисловістю і туризмом. Юкон поєднує в собі найкраще, що можуть запропонувати природа і цивілізація: безкраї простори і переваги життя у великих містах. Завдяки близькості до природи і прекрасної екології, на Юконі існують прекрасні умови для літніх занять гольфом, велоспортом, пішим туризмом, сплавами по річках, риболовлею або софтболом. Взимку популярні такі розваги, як керлінг, катання на рівнинних і гірських лижах і сноубордах, хокей і поїздки на собачих упряжках. На Юконі найнижчий рівень оподаткування особистих доходів, і це прекрасне місце для того, щоб ростити дітей. 

Імміграційна програма территорії Юкон

Імміграційна програма территорії Юкон (Yukon Nominee Program) включає в себе наступні напрямки:

Skilled Worker Program 

Critical Impact Worker Program  

Express Entry 

Business Nominee Program 

Skilled Worker

Дана програма для кваліфікованих працівників, спеціальності яких підпадають під категорії NOC 0, A або B

Вимоги до кандидатів:

Освіта та досвід роботи повинні відповідати вимогам посади, відповідно до критеріїв, зазначених в Національній класифікації професій (NOC). Мінімально допустимий рівень освіти – це закінчена середня освіта.

Надати підтвердження освіти / відомостей про професійну кваліфікацію (атестат, диплом, свідоцтво), необхідної для працевлаштування.

Підтвердити наявність щонайменше одого року відповідного досвіду роботи по номінованій позиції;

Надати результати тесту на знання мови не нижче зазначених далі балів, за чотирма тестованими навичками (читання, письмо, аудіювання, мова):

Для NOC 0 і A:

CELPIP- General Tests – 4 L, якщо тест здавався до 1 квітня 2014 року або CELPIP-General Tests – 7, якщо тест здавався після 1 квітня 2014 року.

IELTS – 6

Test d’évaluation du Français (TEF) – 4

              Для NOC B:

CELPIP- General Tests – 3 L, якщо тест здавався до 1 квітня 2014 року або CELPIP-General Tests – 5, якщо тест здавався після 1 квітня 2014 року.

IELTS – 5

Test d’évaluation du Français (TEF) – 3

Іноземні працівники, які в даний час знаходяться в Канаді, повинні мати дійсний дозвіл на працевлаштування в процесі подання та розгляду заяви.

Будь-який іноземний громадянин, який перебуває в Канаді на підставі дозволу на навчання, повинен надати документ, що підтверджує один рік навчання в рамках сертифікаційних програм, або два роки навчання для отримання диплома або завершення програми бакалавра до того, як він буде розглянутий по імміграційній програмі території Юкон. Іноземні студенти, які навчаються за програмою ESL в Yukon College, повинні закінчити рівень 8 програми ESL.

Critical Impact Worker Program

Дана програма для кваліфікованих працівників, спеціальності яких підпадають під категорії NOC С або D.

Вимоги до кандидатів:

Освіта та досвід роботи повинні відповідати вимогам посади, відповідно до критеріїв, зазначених в Національній класифікації професій (NOC).

Надати підтвердження освіти / відомостей про професійну кваліфікацію (як мінімум атестат про повну загальну середню освіту), необхідного для працевлаштування (або диплом, свідоцтво або ступінь при необхідності відповідності критеріям позиції).

Підтвердити наявність щонайменше шести місяців відповідного досвіду роботи по номінованим позиціям;

Надати результати тесту (від затверджених організацій) на знання мови не нижче зазначених далі балів, за чотирма тестованими навичками (читання, письмо, аудіювання, мова):

Для NOC С і D:

CELPIP- General Tests – 2H, якщо тест здавався до 1 квітня 2014 року або CELPIP-General Tests – 4, якщо тест здавався після 1 квітня 2014 року.

IELTS – 4

Test d’évaluation du Français (TEF) – 3

Іноземні працівники, які в даний час знаходяться в Канаді, повинні мати дійсний дозвіл на працевлаштування в процесі подання та розгляду заяви.

Будь-який іноземний громадянин, який перебуває в Канаді на підставі дозволу на навчання, повинен надати документ, що підтверджує один рік навчання в рамках сертифікаційних програм, або два роки навчання для отримання диплома або завершення програми бакалавра до того, як він буде розглянутий по імміграційній програмі території Юкон. Іноземні студенти, які навчаються за програмою ESL в Yukon College, повинні закінчити рівень 8 програми ESL.

Вимоги до роботодавців за напрямками Skilled Worker і Critical Impact Worker Program

Щоб мати право подати заяву по імміграційній програмі території Юкон, роботодавець повинен відповідати наступним критеріям:

роботодавець повинен бути постійним резидентом Канади;

роботодавець повинен був працювати в Юконі як:

зареєстрований бізнес Юкону з офісом в Юконі не менше ніж один рік до подачі заяви; або

галузева асоціація з офісом в Юконі не менше ніж один рік до подачі заяви; або

муніципальний, територіальний уряд або уряд корінних жителів Канади, не менше ніж один рік до подачі заяви; або

некомерційна організація, що працює не менше трьох років, при цьому її фінансування повинне бути забезпечене як мінімум на один рік вперед, з моменту подачі заяви за програмою;

у роботодавця повинні бути діючі і дійсні необхідні ліцензії у відповідності з усіма застосовними федеральними, територіальними і муніципальними вимогами;

Роботодавці повинні були зареєструватися і управляти бізнесом, для якого була подана заявк, в Юконі не менше одного року, на постійній основі.

Express Entry

Даний напрямок для кваліфікованих працівників, спеціальності які підпадають під категорії NOC 0, A або B.

Щоб мати право подаватися по Express Entry, заявники повинні:

Відповідати вимогам однієї з цих трьох федеральних програм імміграції:

Federal Skilled Worker Program

Federal Skilled Trades Program

Canadian Experience Class 

Заповнити онлайн-заяву Express Entry, щоб отримати номер профілю і, якщо це може бути застосовано, Job Seeker Validation Code.

Продемонструвати наявність необхідних фінансових ресурсів для переїзду і адаптації в Канаді для себе і членів сім’ї, які їдуть разом з кандидатом.

Мати чинну пропозицію постійного працевлаштування на повний робочий день у відповідного роботодавця Юкону.

Планувати жити і працювати в Юконі.

Business Nominee Program

Програма для кандидатів з перевіреними бізнес навичками, які хочуть володіти і управляти бізнесом в Юконі.

Для того, щоб претендувати на участь в даному напрямку програми, заявник повинен відповідати наступним критеріям:

Отримати мінімум 65 балів за оціночною сіткою (включаючи мінімум 10 балів зі знання мови);

Успішно закінчити середню школу, як мінімум. Якщо характер бізнесу вимагає вищу освіту, необхідно надати документи, що доводять отримання такої освіти;

Мати мінімум три роки досвіду в якості підприємця або в галузі управління бізнесом;

Мінімум п’ять років відповідного досвіду роботи;

Не бути біженцем і не мати активної заявки про надання статусу біженця в уряді Канади;

Не мати відмов в імміграції від Уряду Канади;

Не мати заяв по іншим провінційним або територіальним програмам імміграції;

Отримати результат тесту за рівнем знання мови не нижче IELTS 6 АБО TEF Canada 4.

Мати мінімальний власний капітал у розмірі $ 500 000 CAD з документами, що підтверджують, що такий капітал був отриманий законним шляхом. Це ПОВИННО бути перевірено аудиторською фірмою Юкону;

Мати мінімум $ 300 000 на ліквідних активах (готівкові гроші, облігації, похідні грошові кошти і т. Д.) з документами підтверджуючими, що вони були отримані законним шляхом. Це ПОВИННО бути перевірено аудиторською фірмою Юкону;

Мати намір оселитися в Юконі на постійній основі;

Погодитися проживати в Юконі з утриманцями (якщо такоі є), активно керуючи і інвестуючи у власний бізнес в Юконі, а також займати будь-яку посаду в своєму бізнесі в категорії NOC 0 або А.

Ще не придбав або не почав бізнес.

Повинен продемонструвати, як в бізнесі будуть витрачені мінімальні капіталовкладення у розмірі $ 300 000 за перші два роки.

Для того, щоб претендувати на участь в імміграційній програмі, пропонована бізнес діяльність заявника повинна відповідати таким критеріям:

Кандидат повинен володіти бізнесом в повному обсязі або мінімум однією третиною, в партнерстві з канадськими громадянами або постійними резидентами Канади.

Активно працювати в Юконі (наявність тільки «штаб-квартири» в Юконі не підходить).

Діяльність повинна бути доцільною і відповідати місцевим правилам і законам, а також мати виправдані шанси на успіх в Юконі.

Для повної або часткової купівлі (партнерства) існуючого бізнесу, такий бізнес повинен належати канадцеві або постійному мешканцю Канади, який зареєстрував і керував бізнесом в Юконі протягом як мінімум одного року до подачі заяви.

Бізнес повинен належати до однієї з наступних стратегічних галузей:

  • Інформаційні технології
  • Виробництво
  • Переробка сировини
  • Лісове господарство
  • Туристичні товари, атракціони, послуги
  • Енергетика
  • Видобуток корисних копалин
  • Сільське господарство
  • Галузі культури
  • Виробництво фільмів і відео

Опубліковане 20.03.17

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Ви хочете знати подробиці або хочете домовитися про зустріч – заповніть контактну форму. Нагадуємо, що дане повідомлення не накладає на вас абсолютно ніяких зобов’язань: від вас не потрібно щось підписувати.
ЗАДАТИ ПИТАННЯ

ЦЕ ЦІКАВО

Акція діє:
16:2:12:14:20
  • 00
    тижні
  • 00
    дні
  • 00
    години
  • 00
    хвилин
  • 00
    секунди

Хочете отримати інформаційний пакет?180$ БЕЗКОШТОВНО! до


АКЦІЯ

ЗАДАТЬ ВОПРОС

ВАША ЗАЯВКА УХВАЛЕНА

Перевірте, будь ласка, Вашу пошту. Вам відправлено листа від Canadian Universal Soluions Corp. в якому Вам необхідно підтвердити коректність Вашої email адреси. Якщо раптом Ви не бачите такий лист, перевірте розділ “Промоакції” Вашої поштової скриньки або небажану пошту. Після підтвердження коректності Вашої адреси, вся подальша інформація та прийде на Ваш email.
ЗАКРЫТЬ

ЗАКАЗАТЬ ЗВОНОК

Укажите ниже ваш номер телефона, мы перезвоним вам в ближайшее время

Вирішили покинути сайт ?

Отримайте інформаційний пакет безкоштовно!





Политика конфиденциальности

Вибачте цей текст доступний тільки в “Російська”.