;
immigratecanada@immigratecan.ca

ПРОГРАМИ ТА ВИДИ ІММІГРАЦІЇ ДО КАНАДИ:

ПРОГРАМА ПРОВІНЦІЇ НОВА-ШОТЛАНДІЯ

Акція діє:
16:2:12:14:20
  • 00
    тижні
  • 00
    дні
  • 00
    години
  • 00
    хвилин
  • 00
    секунди

Хочете отримати інформаційний пакет?180$ БЕЗКОШТОВНО! до


АКЦІЯ

ПРОГРАМА ПРОВІНЦІЇ НОВА-ШОТЛАНДІЯ

Вже не одне століття провінція Нова Шотландія є гостинним домом для тисяч іммігрантів з усього світу. Нова Шотландія практично повністю оточена Атлантичним океаном. Легко уявити собі спокійне та чудове життя в цій мальовничій провінції.

Провінція підписала з урядом Канади угоду The Nova Scotia Nominee Program (NSNP), що дає їй повноваження самостійно здійснювати відбір іммігрантів, що бажають облаштуватися тут.

Імміграційна програма провінції Нова Шотландія

Через імміграційну програму провінції Нова Шотландія (Nova Scotia Nominee Program (NSNP), потенційні іммігранти, які мають навичками і досвід, що необхідні провінції, можуть бути номіновані на імміграцію. Отримання Свідоцтва про Номінацію від програми провінції Нова Шотландія прискорює загальний процес імміграції.

В рамках програми, кандидати можуть подавати заяви за наступними напрямками:

  • Entrepreneur
  • International Graduate Entrepreneur
  • Skilled Worker
  • Nova Scotia Demand: Express Entry
  • Nova Scotia Experience: Express Entry

Терміни розгляду заяв, шо відповідають вимогам становить 3 і більше місяців

 

Entrepreneur

Даний напрямок призначений для досвідчених власників бізнесу або бізнес керівників вищої ланки. Подача заяв по даному напрямку тільки за запрошенням.

Вимоги

Для того, щоб подати заяву за даним напрямком, Ви повинні:

  • бути віком від 21 року;
  • хотіти постійно проживати в Новій Шотландії, маючи у власності і активно керуючи бізнесом в Новій Шотландії;
  • мати власний капітал у розмірі не менше $600 000 доларів CAD;
  • мати можливість інвестувати не менше $150 000 доларів CAD власних коштів у відкриття бізнесу в Новій Шотландії;
  • мати не менше 3 років досвіду активного управління і володіння бізнесом (мінімум 1/3 частки власності) або більше 5 років досвіду роботи на керівній посаді в сфері управління бізнесом;
  • володіти англійською або французькою мовою на рівні Canadian Language Benchmark 5 по мовленню, аудіюванню, читанню та письму;
  • заповнити Expression of Interest онлайн;
  • отримати від імміграційної служби Нової Шотландії запрошення на подачу заяви.

 

International Graduate Entrepreneur

Даний напрямок для випускників вищих навчальних закладів Нової Шотландії, які вже займаються бізнесом. Подача заяв по даному напрямку тільки за запрошенням.

Вимоги

Для того, щоб подати заяву за даним напрямком, Ви повинні:

  • хотіти постійно проживати в Новій Шотландії, маючи у власності і активно керуючи бізнесом в Новій Шотландії;
  • мати принаймні один рік безперервного досвіду активного управління і володіння Вашим нинішнім бізнесом в Новій Шотландії (мінімум 100% власності);
  • бути випускником, який отримав диплом або ступінь після закінчення як мінімум 2 річної освітньої програми очної форми навчання в університеті в Новій Шотландії або в Nova Scotia Community College;
  • мати дійсний дозвіл на роботу після закінчення навчання;
  • володіти англійською або французькою мовою на рівні Canadian Language Benchmark 7 по мовленню, аудіюванню, читанню та письму;
  • заповнити Expression of Interest онлайн;
  • отримати від імміграційної служби Нової Шотландії запрошення на подачу заяви.

 

Skilled Worker

Даний напрямок допомагає роботодавцям залучати іноземних працівників і недавно іноземних студентів, що нещодавно закінчили навчання чиї навички необхідні в Новій Шотландії, на позиціях, які не змогли бути «закриті» громадянами або постійними резидентами Канади.

Вимоги

Для того, щоб подати заяву за даним напрямком, Ви повинні:

  • мати пропозицію постійного працевлаштування на повну зайнятість від роботодавця з Нової Шотландії;
  • мати 1 рік досвіду роботи, пов’язаний з позицією. (Напівкваліфіковані і низькокваліфіковані працівники повинні мати 6 місяців досвіду роботи з даним роботодавцем);
  • бути віком від 21 до 55 років;
  • мати диплом про середню освіту;
  • мати відповідну підготовку, навички та / або компетентність для запропонованої позиції;
  • підвтердити, що рівень володіння англійською або французською мовою є на рівні Canadian Language Benchmark (CLB) 5, для кваліфікованих працівників. Якщо Ваша рідна мова – англійська або французька – цього достатньо для доказу. Напівкваліфіковані і низькокваліфіковані працівники повинні мати результати тестування, що вони відповідають мінімум CLB 4, навіть якщо їх рідною мовою є англійська або французька;
  • підтвердити наявність достатніх фінансових ресурсів для успішного поселення в Новій Шотландії.

 

Nova Scotia Demand: Express Entry

(Nova Scotia Demand: Express Entry не приймає нові заяви на даний момент.)

 Напрямок, за яким вибирають висококваліфікованих працівників, які мають шанс швидко знайти роботу в Новій Шотландії.

Вимоги

Для того, щоб подати заяву за даним напрямком, Ви повинні:

  • мати не менше 1 року досвіду роботи в одній з цільових спеціальностей провінції;
  • мати атестат про повну загальну середню освіту в Канаді або рівнозначний йому документ;
  • підтвердити володіння англійською або французькою мовою на рівні Canadian Language Benchmark 7;
  • набрати 67 очок або більше по шести факторам відбору даного напрямку;
  • підтвердити наявність достатніх фінансових ресурсів для успішного поселення в Новій Шотландії;
  • мати зареєстрований профіль у системі Express Entry.

 

Nova Scotia Experience: Express Entry

Напрямок для висококваліфікованих працівників, які мають досвід роботи в провінції по висококваліфікованій спеціальності.

Вимоги

Для того, щоб подати заяву за даним напрямком, Ви повинні:

  • мати досвід роботи в Новій Шотландії не менше 1 року;
  • бути віком від 21 до 55 років;
  • мати атестат про повну загальну середню освіту в Канаді або рівнозначний йому документ;
  • підтвердити володіння англійською або французькою мовою на рівні Canadian Language Benchmark (CLB) 7 для кваліфікованих спеціальностей NOC 0 і A або CLB 5 для позицій NOC B;
  • мати зареєстрований профіль у системі Express Entry.

Опубліковане 16.03.17.

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Ви хочете знати подробиці або хочете домовитися про зустріч – заповніть контактну форму. Нагадуємо, що дане повідомлення не накладає на вас абсолютно ніяких зобов’язань: від вас не потрібно щось підписувати.
ЗАДАТИ ПИТАННЯ

ЦЕ ЦІКАВО

Акція діє:
16:2:12:14:20
  • 00
    тижні
  • 00
    дні
  • 00
    години
  • 00
    хвилин
  • 00
    секунди

Хочете отримати інформаційний пакет?180$ БЕЗКОШТОВНО! до


АКЦІЯ

ЗАДАТЬ ВОПРОС

ВАША ЗАЯВКА УХВАЛЕНА

Перевірте, будь ласка, Вашу пошту. Вам відправлено листа від Canadian Universal Soluions Corp. в якому Вам необхідно підтвердити коректність Вашої email адреси. Якщо раптом Ви не бачите такий лист, перевірте розділ “Промоакції” Вашої поштової скриньки або небажану пошту. Після підтвердження коректності Вашої адреси, вся подальша інформація та прийде на Ваш email.
ЗАКРЫТЬ

ЗАКАЗАТЬ ЗВОНОК

Укажите ниже ваш номер телефона, мы перезвоним вам в ближайшее время

Вирішили покинути сайт ?

Отримайте інформаційний пакет безкоштовно!





Политика конфиденциальности

Вибачте цей текст доступний тільки в “Російська”.